workshop fotografie smartphone kleiboercommunicatieTraining fotografie met je smartphone

Maak je vaak foto’s met je smartphone, om te delen via social media of om op je website te zetten, maar zijn de foto’s niet helemaal naar je zin? Met wat eenvoudige tips en wat kennis kun je daar snel verbetering in aanbrengen!

Voor wie?
Deze workshop is voor mensen die fotograferen voor hun bedrijf of organisatie en die dat doen met hun telefoon of tablet. De kwaliteit van de camera’s in smartphones zijn van goede kwaliteit. Toch zijn er wel een aantal dingen waar jij als fotograaf rekening mee moet houden, zodat je foto’s wel het wow-effect krijgen. Tijdens deze workshop gaan we daar op in.

Waarom & Hoe
In de workshop staan we stil bij het Waarom & Hoe: waarom maak je een foto (waar wil je het voor gebruiken, wat is het doel) en vervolgens: hoe doe je dat dan? Het is vooral een praktische workshop: naast een korte theoretische introductie gaan we aan het werk. Je leert een aantal trucjes, waardoor je foto’s sprekender worden.

Aan de orde komen onder andere:

  • licht
  • gebruik van aanvullend licht / flitslicht / reflecties
  • werken met achtergronden en ondergronden
  • compositie / styling
  • standpunt

 

Individueel of in een groep
Wil je 100% aandacht? Dan kun je de workshop alleen volgen. We gaan dan gericht aan de slag met jouw doelen en wensen, in jouw tempo. Wil je met een groep collega’s de workshop volgen, dan kan dat ook. Groepsgrootte max 4 personen.

Investering
De workshop duurt 3 uren en kost € 250,- ex btw. Ik verzorg de workshop bij voorkeur op het tijdstip dat je zelf ook foto’s maakt voor je bedrijf. De locatie bepalen we in overleg.

Belangstelling?
Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

KleiboerCommunicatie logo

 

 

Tekstschrijver gespecialiseerd in PR & marketing. 

 

 

 linkedin

Contact 

Wilma Kleiboer
De Vecht (Terwolde)
T 06 33 8000 27
KvK Centraal Gelderland 09192818
BTWnr NL 100817014B01
Privacyverklaring en cookiebeleid