Project Noorwegen

Project Noorwegen

Ik heb er maling aan

Deze zomer heb ik er maling aan. Letterlijk. In het Noors dan dus: maling = schilderen. Want ik sla kampement op in Noorwegen, waar ik naast mijn gewone schrijfwerk voor mijn opdrachtgevers uit Nederland ook ons huis in de verf ga zetten. Sinds vorig jaar zijn wij de trotse eigenaren van Brækka, een huis van bijna 100 jaar op het eiland Jøa  in Noorwegen. 

In april pak ik de boel (privé en zakelijk) hier op en rijd ik naar Jøa, zo'n tweeduizend kilometer ten noorden van De Vecht. Met de moderne communicatiemiddelen kan ik daar mijn opdrachtgevers van dienst zijn. Dat heb ik vorig jaar al uitgeprobeerd. Dat ging prima. 

Voor tekstwerk blijf ik gewoon bereikaar en beschikbaar. Bel of w'app me gerust. Vi snakkes!

 

 

Dicht

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 11 november 2019