Tegen zin

Met veel plezier maak ik een betere versie van bestaande teksten. Voor elke zin van jou heb ik een tegenzin. Ik beheers alle journalistieke genres en creatieve schrijftechnieken om de meest saaie tekst weer tot leven te brengen. Maar ook teksten die er minder ernstig aan toe zijn, knappen op van mijn behandeling. Ik doe het graag, ik doe het snel, ik doe het pijnloos.

Opknappertjes

Heb je een tekst geschreven maar ben je er niet tevreden over? Stuur maar door! Ik help regelmatig ondernemers door hun teksten van een opknapbeurtje te voorzien. Bijvoorbeeld:

  • Teksten voor websites
  • Folders en brochures
  • Brieven
  • Rapportages, verslagen, managementsamenvattingen
  • Persberichten
  • Offertes
  • Prestatieplannen, aanbestedingen

Overbodige tekst

Waarom je lezer vermoeien met te veel woorden? Liever heb je dat 'ie zo snel mogelijk over gaat tot actie, toch? Vaak is de tekst te lang. Inhoudelijk helemaal correct, maar met veel omtrekkende bewegingen. Maar het is zo lastig om te schrappen in een tekst waar je zo je best op hebt gedaan. Beter laat je dat door een stel vreemde ogen doen. Nogmaals, ik doe het graag.

Hoe wil je het hebben?

Mag je tekst wat lichter, wat luchtiger, wat publieksvriendelijker? Korter, bondiger, pittiger? Of juist wat zakelijker en serieuzer?? Bel, app of mail me.  

Schrijftraining

Wil je zelf leren hoe je korter en bondiger kunt schrijven? Ik geef trainingen aan ondernemers en werknemers. De trainingen zijn altijd op maat, afgestemd op individueel niveau. Lees meer over schrijftraining voor ondernemers en werknemers.

Hoe een koe een haas vangt

Wilma Kleiboer is tekstschrijver, gespecialiseerd in PR en marketingcommunicatie. Opgeleid als journalist en verder opgevoed in de praktijk van een PR & tekstbureau. Sinds 2008 zelfstandig communicatieprofessional.

"Als klein meisje had ik de droom om boerin te worden. Mijn vader zaliger - boer - sprak de legendarische woorden: 'Jij hebt nog nooit iets anders gezien dan een koe en een varken, kijk eerst maar eens wat verder voordat je een keuze maakt.' Dat heb ik gedaan. Ik begon mijn werkzame leven als bloemist om daarna de zorg in te gaan als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Toen ik 'uitgezorgd' was ben ik journalistiek gaan studeren en ben ik als freelance tekstschrijver aan de slag gegaan. Communicatiewijsheid heb ik opgedaan in de c-opleiding bij Van der Hilst en in de praktijk van een PR & tekstbureau. Als boerendochter weet ik hoe een koe een haas vangt. Die boerenwijsheid komt me nog dagelijks van pas."
 

Wij zijn helemaal tevreden met de website en de samenwerking en teksten, we krijgen alleen maar positieve reacties.” Kamphorst Administraties, www.kamphorstadministraties.nl
“SUPER , ik ben onwijs blij met mijn nieuwe website!! Het ziet er top uit en heeft de sfeer van wie ik ben en hoe ik over wil komen in mijn vak. Klasse Wilma, wat heb jij mij goed begrepen en wat kun je dit goed!!” Rita Leerkes, Ident Coaching: www.identcoaching.nl
"Ik krijg veel complimenten over compactheid en concreetheid van de tekst." Wim Eek, interim financial professional: www.weinterim.nl
“Ik vind Wilma een geweldige aanvulling in de vertaling van mijn ideeën. En haar foto’s zijn ook nog eens prachtig!” Herma van den Enk - Fiets, Massagepraktijk Herma: www.massagepraktijkherma.nl

Met veel plezier maak ik een betere versie van bestaande teksten.

 

 

Tekstschrijver gespecialiseerd in PR & marketing. 

 

Kleiboer Communicatieve Creaties

Kleiboer Communicatie

De schrijvende bloemist

linkedin

 

Contact 

Wilma Kleiboer
De Vecht (Terwolde)
T 06 33 8000 27
KvK Centraal Gelderland 09192818
BTW id NL001381699B85
Privacyverklaring en cookiebeleid